Контакт

Повеќе од ВицотекаГолемиот Македонец раѓа мал Македонец, овој уште помал...И така сe до денешен ден!

Памтење ме савршено служи. Сечам се на 2011-е како ичер да беше.

Cura kaže dečku: - Ipak u tebi ima nečeg erotičnog ...! Dečko sav sretan upita: - Stvarno? A što to? Cura: - Glup si ko... + повеќе

Егеец, нерасположен, депресивен, апатичен, доаѓа кај психолог и се жали на својата состојба. Психологот го потпрашува,... + повеќе