Вицотека

Честито бебе! Да ви е живо и здраво!
- Благодариме!
- Како го крстивте?
- Издислав.
- На кого?!
- На песната од White Snake „Is This Love“!

Вицотека:

Бринета прашува плавуша:
- Колку калории можам да согорам, ако пливам цел час во базент!?
А плавушата врака:
- Глупа жено! Не можeш да гориш работи во вода!

Две муви вечераат и разговараат:
- Абе вчера што влегов во еден ресторан, никаде ни трага од храна, ни трошка, ни прашинка, се сјае од чистота.
- Еј, ај те молам немој такви гадости на маса да збориш.

Страници