Прашања

Тинејџерот Трпе се јавува кај Вера и ја прашува:
- Здраво, што правиш?
- Вршам научно истражување од областа на нуклеарната физика, што сакаш?
- Па, мислев, ако сакаш, да одиме да се прошетаме низ парк.
- Не сакам.
- Добро, можеби би сакала да одиме во кино подоцна.
- Не сакам.
- Океј, сакаш ли тогаш... да одиме да јадеме нешто?
- Не сакам.
- Епа, ммм, сакаш ли...
- Добро Трпе, зошто не скратиш, до сега можеше сто пати да ме викнеш кај тебе и да имаме
секс, што толку од околу си запнал?
- Или е*и или од*би. Многу е едноставно.

Плавуша прашува:
- Извинете, што значи “I don`t know”?
- Не знам!
- Чудно, кого и да прашам не знае!

Плавуша се јавува на аеродром.
- Добар ден, колку трае летот до Париз?
- Само момент....
- Фала многу , пријатно.

Страници