Народи

Разговараат Македонец Србин и Босанец во кафана за Европа.
Македонецот и Србинот жалат што не се Европа а на тоа Босанецот:
Па ни Америка не е во Европа, па што и фали!!!

Некој тип сретнува една плавуша се запознаваат и ја кани кај него во хотел и после првата партија секс ја прашува:
- Are you FINISH?
- `NO`
- Што бе No.
Сега ке ти кажам и пак ја зграбчил.
Откако завршиле и одспале малку пак ја прашува пак оваа `NO`.
И повторно почнал да ја "пегла" дури се испотиле двајцата и онака задишани пак овој:
- Are u FINISH?
- Nooo, I`m SWIDISH!

Македонец, Германец и Италијанец требало да поминат голема провалија со кола.
Иде Италијанецот со најново Ферари, пред дупката кочи и вика нема шанса јас да ја скокнам провалијата.
Иде Германецот со најново Порше и исто така пред дупката кочи и вика не можам јас да ја поминам.
Иде македонецов со Фиќо, се залетува ја прерипува дупката и овие му нудат пари за смелоста. Македонче одговара:
- Другари не ми требаат пари, само направете ми ги кочницате на колава.

Вицотека:

Страници