Крава

Како се вика крава погодена од земјотрес?
-Милкшејк.

Повеќе од ВицотекаПроваѓав реку Исус, Папа и Чак Норис. Прв иде Исус, и корак по корак он пројде. После њега иде Чак Норис. И он проваѓа... + повеќе

Охрид е единствениот град во светот, каде езерото е побистро од градоначалникот!

Учителка држи курс по историја на 20 плавуши. Прво прашање: - Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и... + повеќе

Некој црнец од некое афричко племе доаѓа со жена му и неговото новородено дете кај доктор Џоунс и му вика: - Докторе,... + повеќе