Директор

Директорот и секретарката почнуваат да се сексаат....
- Директоре, влеговте ли ?
- Да !
- Леле колкав Ви је.....

Вицотека:

Повеќе од ВицотекаКога преминуваш улица секогаш гледај во автомобилите. - Семафорите никогаш не удираат човек!!!

Да украдеш споменик во Скопје никој нема да примети !

Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот? - Мора да е земјотрес!

Не ја прекинувај жената додека молчи.