Спасенија

Спасенија и пишува на мајка си:
- Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Долно Дупени на панаѓур и кога тргнавме дома наидоа некои мангупи, мене ме силуваа, а твојот мил зет Спасе го претепаа.
По една недела Спасенија пак и пишува на мајка си:
- Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Горно Дупени на панаѓур и кога тргнавме дома наидоа некои мангупи, мене ме силуваа, а твојот мил зет Спасе го претепаа.
По една недела Спасенија третпат и пишува на мајка си:
- Драга мамо, ние сме добро. В недела ќе има панаѓур во Подмочани. Јас би одела, ама Спасе се двоуми!!!

Повеќе од ВицотекаБилдер си ја соблекува маицата, а плавуша до него напалена вика: - Аау! Какви гради! Тој на тоа и враќа: - Мала, тоа се... + повеќе

Менувам жена од 120 кила за две од по 60 кила.

Големите умови разговараат за идеи. Просечните умови разговараат за настани. Малите умови разговараат за луѓе. Елеонор... + повеќе

– Водевте ли љубов со жена ти пред свадбата? – Не, а ти? – Јас да, ама не знаев дека ти ќе се ожениш за неа!